Tuesday, October 4, 2011

Hadiah Birthday Pertama Sudah Sampai! YAYYY!

Ya Allah aku berjanji aku akan menggunakan duit ini dengan penuh berhemah dan barokah tanpa ada sedikit pun perasaan riak dan ujub dalam hati. Terima kasih Ya Allah atas limpahan rezeki ini. Amin.

p/s : Readers kalau aku macam lupa atau buat - buat lupa nak share duit ni dengan korang sila ingatkan aku ya!

p/s/s : Ada dua sebab bloggers sorokkan jumlah sebenar cek yang dia dapat. Pertama sebab banyak sangat dia takut kalau dia tunjuk maka dia akan riak. Kedua sebab jumlahnya sikit sangat dia malu nak tunjuk. Well, untuk kes aku, aku punya jatuh number dua. KAHKAHKAH!

Dah. Babai!

16 comments :

SyUhAdA said...

thniah sis..

Rahmah Ram Ram said...

wah!! seronoknya dapat cek dari nuffnang... Tahniah ye murah rezeki lagi lepas ni....

merahitujambu said...

alhamdulilah rezeki

Naddy said...

share..blnja dominos laaaaa

Cik Puan Bunga said...

@SyUhAdATerima kasih! :D

Cik Puan Bunga said...

@Rahmah Ram RamAmin! Thanks kak! :D

Cik Puan Bunga said...

@merahitujambuAmin! :D

Cik Puan Bunga said...

@NaddyHalamakkkk! HAHAHAHAHA telah disalur kepada yg lebih afdhallll! HUHU!

watyz said...

waa...best nye hadiah besday. nak jugak!!!

Cik Puan Bunga said...

@watyzNAH ambik dua posen! HUHUHU!

-[DeeYA]- said...

owh,cik skandal ku sayang.
silalah belanja saya.
*wink3!*

cik nur said...

alahamdulilah sis berkat usaha jgak kan sis :)

Cik Puan Tecik said...

taniah dear! *nama kita sama :)

http://cikpuantecik.blogspot.com/2011/07/cheque-rm500087-da-sampai-thanks.html

Cik Puan Bunga said...

@-[DeeYA]-Ecehwahhhh! Andalah belanja saya! :D

Cik Puan Bunga said...

@cik nurAminnnnnn! :D

Cik Puan Bunga said...

@Cik Puan TecikTHANKS! :D