Make Up Free! Siapa Nak Cepat Angkat Tangan!

Eh siapa suka cantik lepas itu suka barang free lekas angkat tangan!!! Sebabbbbb ada orang baik hati nak bagi barang free. Engkau orang bukankah menggilai barang free kan kan kan? HAHA samalah macam aku. Aku ni kalau barang free memang laju saja nak mendapatkannya. So cepat - cepat siapa nak barang free meh meh meh meh duduk baca entry aku sampai habis ya!

Tapi ada syaratnya. Syaratnya bukan susah pun. Engkau orang tak perlu bertapa bawah pokok sambil separuh bogel, pun tak payah nak susah – susah buat karangan panjang – panjang berjela tepek banner segala oh tak perlu tak perlu tak perlu. All you need to do is, ecehwah nak speaking! Hanya cuma perlu follow blog Maklong dan tinggalkan url / alamat di entry [ini.] Senang kan? Ini giveaway pertama Maklong bertujuan mempromosikan blog beliau. So readers yang baik hati sekalian, show your support untuk Maklong kesayangan aku tu ya! HAHA!


Engkau orang bukan dapat satu barang tau, tapi dua bebeh dua barang sekaligus! Kalau ikutkan hati nak je aku rembat barang – barang tu tak payah nak buat giveaway. HAHA. Tapi Maklong kedekut! Tak kasi! HAHAHA! So siapa - siapa nak kulit gebu, tak payah modal make - up maka jomlah join GA ni. Easy peasy saja!

So semua, mari ramai – ramai terjah blog Maklong ya!

Dah. Babai!

image