Mengukir Bentuk Badan Berjenama

Eksyen je tajuk entry. Tapi ini teaser saja. Nanti aku update secara panjang lebar pengalaman memakai korset yang sekarang ini semakin digilai wanita - wanita yang sangat obses dengan kesihatan dan bentuk badan. Premium Beautiful sana - sini. Kan?

First day of wearing my sponsored PB.
Alhamdulillah. Aku rasa cukup bertuah sebab ada insan sudi sponsor aku satu set PB. Macam mimpi kan? Nak - nak lagi time tu memang betul - betul around birthday aku. Rasa macam Ya Allah bertuahnya. Alhamdulillah.

Nanti aku update secara details ye.

Dah. Bebai!

image

12 comments

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pewitt selim!!!dpt tajaan lak tu!best2.dlm masa 2 bulan dah kempis.ciyok2.

Anonymous said...

bungaaaaa,
siapa sponsor tu.bestnya.dia tak nak sponsor akak ke.hehehe.kalau akak beli ada diskaun tak...kakmasyp

Cik Puan Bunga said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)Hahahahahaha baru pakai dua hari kakkkk, slim time pakai jek, time tak pakai boroi! HAHAHAHA! Diet tetap dietttt! HUHU!

Cik Puan Bunga said...

@AnonymousKawan blogger kak, dia baik hati nak sponsor. Insyaallah ada diskaun, kalau tak silap ada free gift! :D

~H @ N i ~ said...

peewiitttt..mantapp ;)

Anonymous said...

bunga,boleh bagi kat kak no contact dia(PB) tak?kakmasyp

Cik Puan Bunga said...

@~H @ N i ~Ehhh hehehehe! :D

Cik Puan Bunga said...

@AnonymousKak ni hahhh kat atas ni hahhh orangnya, si Hani ni! :D

watyz said...

auwww... segan ai.. ekekekkk

Miss Tasantek said...

kau tak cakap nak PB ni..kalau tak aku bagi murah2 je dlu :) dululah..skang dah tade..abis sudah :) hahaha...

Cik Puan Bunga said...

@watyzNgeee napa segan pulak? WUHUHU!

Cik Puan Bunga said...

@Miss TasantekTakpeeee ni pun dah ada org sponsor! :D