Tuesday, October 11, 2011

Mengukir Bentuk Badan Berjenama

Eksyen je tajuk entry. Tapi ini teaser saja. Nanti aku update secara panjang lebar pengalaman memakai korset yang sekarang ini semakin digilai wanita - wanita yang sangat obses dengan kesihatan dan bentuk badan. Premium Beautiful sana - sini. Kan?

First day of wearing my sponsored PB.
Alhamdulillah. Aku rasa cukup bertuah sebab ada insan sudi sponsor aku satu set PB. Macam mimpi kan? Nak - nak lagi time tu memang betul - betul around birthday aku. Rasa macam Ya Allah bertuahnya. Alhamdulillah.

Nanti aku update secara details ye.

Dah. Bebai!

12 comments :

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pewitt selim!!!dpt tajaan lak tu!best2.dlm masa 2 bulan dah kempis.ciyok2.

Anonymous said...

bungaaaaa,
siapa sponsor tu.bestnya.dia tak nak sponsor akak ke.hehehe.kalau akak beli ada diskaun tak...kakmasyp

Cik Puan Bunga said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)Hahahahahaha baru pakai dua hari kakkkk, slim time pakai jek, time tak pakai boroi! HAHAHAHA! Diet tetap dietttt! HUHU!

Cik Puan Bunga said...

@AnonymousKawan blogger kak, dia baik hati nak sponsor. Insyaallah ada diskaun, kalau tak silap ada free gift! :D

~H @ N i ~ said...

peewiitttt..mantapp ;)

Anonymous said...

bunga,boleh bagi kat kak no contact dia(PB) tak?kakmasyp

Cik Puan Bunga said...

@~H @ N i ~Ehhh hehehehe! :D

Cik Puan Bunga said...

@AnonymousKak ni hahhh kat atas ni hahhh orangnya, si Hani ni! :D

watyz said...

auwww... segan ai.. ekekekkk

Miss Tasantek said...

kau tak cakap nak PB ni..kalau tak aku bagi murah2 je dlu :) dululah..skang dah tade..abis sudah :) hahaha...

Cik Puan Bunga said...

@watyzNgeee napa segan pulak? WUHUHU!

Cik Puan Bunga said...

@Miss TasantekTakpeeee ni pun dah ada org sponsor! :D