Monday, November 14, 2011

1000.

Assalamualaikum.

Sob sob. Bagi aku feeling - feeling blogger famous kejap walaupun cuma berangan. Sekejap jeee sekejap. Okey. Dah habis. Terkejutnya bila balik dari sekolah tadi, buka - buka aje blog eh eh follower sudah 1k. Apa perasaan? Aku rasa macam nak nangis tapi tak jadi sebab time tu aku tengah online sambil makan nasi. Nanti kalau aku nangis, tak feeling pulak nak sumbat nasi lauk ayam masak merah dalam mulut kan. Jadi aku makan aje macam biasa, lepas habis makan cuci tangan baru feeling - feeling terharu. Sob sob. 1k. Aku macam mimpi. Terima kasih. Ternyata, mega giveaway berjaya merealisasikan impian nak ada follower cecah 1k. Sob sob. Tocheee tocheeee!

Follower bertuah ke 1000 sila bagi alamat kepada aku dengan kadar segera ye. Sebab aku nak bagi dekat dia something. As a token of appreciation. ^___^ Ecehwah baiknya aku.



p/s : Dah join mega giveaway yang ohsem tahap dewa mata lapan?

Dah. Babai!

12 comments :

ainie yusof said...

wah. tak sangka. baru je lepas post entri psl GA, trus dpt entri penghargaan. nk bg almt kt mna kak?

Innanie | Ariffin said...

orang wat entry seribu, dia pun nak jugak! jeles lah tu~!

kehkehkehkeh

tahniah ye kak!

Cik Puan Bunga said...

@ainie yusofOkey dah dapat alamat awak! ^____^

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinAlaaa orang tu jap lagi 2000 pulokkksssss! HUHUHUHU!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pttnya u kena bg hadiah pd org yg menyaksikankannya sama tahu..masa ai stalk blog u nih follower u baru 997..pehtu ai refresh dia jadik 999..pehtu ai refresh lg teros 1000..tahniah weh..


jeles ai tgk ramainya org main semut kat sini kikiki

narumi sakura said...

waaah hebatnye..bile la naru nk cecah follower 1k T^T (termenung) mmmm

Cik Puan Bunga said...

@narumi sakuraIni bukan hebatlah dear. Ini cuma bernasib baik. Terima kasih! ^___^

feyra shamsuddin تون فيرا شمس الدين said...

untungnye jadi number 1000! :D

yayath said...

hehe..tahniah..

nak join GA..tapi blum berkesempatan...nak merayau-rayau kat sini dulu..godek2 entry CPB.hoho

Cik Puan Bunga said...

@feyra shamsuddin تون فيرا شمس الدينHehe lucky kan! ^___^

Cik Puan Bunga said...

@yayathTerima kasih! EH jgn lupa join ye! ^___^

Cik Puan Bunga said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik BettyTerima kasih! HEHEHE oh kena appreciate org yg menyaksikan moment itu ye? HEHE thanks Rina! ^___^


Selalu - selalulah datang main semut dekat sini! HEHE!