Wednesday, November 16, 2011

Bloglist / Review

Bloglist dah siap!! Sorrylah ambil masa sikit nak siapkan blog untuk bloglist aku tu. So lepas ni senanglah aku nak blogwalking. Kalaulah blogwalking ni dapat kurangkan lemak dalam badan, alangkah bahagianya! *HARAPAN*

Okay siapa nak tengok bloglist aku boleh pergi sini. Aku baru hias ala - ala kadar aje. Belum sempat nak tenyeh betul - betul. Busy sikit. Ecehwah menyampah aje cakap busy - busy ni. HAHA. Oh review blog akan aku buat dekat situ yeh. Kalau nak follow pun boleh jugak. So senang engkau orang nak updates review kan. Review aku buat according to siapa yang mintak dulu, maka aku buat review dulu ye. ^___^

Siapa nak tinggal link, boleh tinggal dekat entry dekat situ. Kalau nak suruh aku review pun boleh, tapi kena cakap aku comel! KEHKEHKEH!

Ok. Babai!

12 comments :

sid said...

kenapa saya xleh bukak eh?

"This blog is open to invited readers only"

huu~

Rai said...

eh..invited reader saja lah.. aku ko tak invite pon~~

Innanie | Ariffin said...

apasal invited readers je kak

Chooyaya! said...

cis! mcm mana nak tgk kalau boleh bukak by invitation ni? grrrrrr

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy klik link tu x leh pon..utk invited readers je ktnya..=__=

Cik Puan Bunga said...

@sidOk ok sorryyyy! Tak perasan! Dah bukak dah! HUHU!

Cik Puan Bunga said...

@RaiSorry! Technical errors! Huhu!

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinTechnical errors! HUHU! Open sudahhhh! ^___^

Cik Puan Bunga said...

@Chooyaya!Kak Su garang ah!

Cik Puan Bunga said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik BettyOkay sekarang sudah boleh! HEHE!

hazanis said...

comel...keh keh..:P

Cik Puan Bunga said...

@hazanisTerima ksih! ^___^