Wednesday, December 28, 2011

Cubaan Untuk Menjadi NSYNC

Assalamualaikum

Siapa pernah gilakan NSYNC suatu ketika dulu? Pada aku diorang memang awesome tahap superiorlah! Semua lagu diorang jadi hits! Neck to neck rival dengan boybands yang ada pada masa itu i.e Backstreetboys, Old Town, 98 Degrees. Ah aaahhhhh ingat lagi zaman kegemilangan diorang!






Aku ni manusia yang sporting. Berani jugak mencuba something yang orang lain tak berani nak cuba walaupun kadang - kadang kalau dah datang angin malu - malu aku, memang menyampah jugak orang nak layan. HAHA.

Oh video tu, Nsync It's Gonna Be Me. Dahsyat kan diorang menari? Aku selalu drool over JT sampailah sekarang. And for me, that's how man should dancelah. Manly gitu. Bukan macam.. err taknak cakap dekat sini nanti kena troll dengan kipas - susah - mati dia orang yang fanatik gila babes. Tatottttt! HAHAHA! Oh kenapa aku tepek video tu? Sebab aku teringat, masa form 5 aku dengan seorang lagi kawan aku Puan Haiza, were performing the exact song masa minggu Bahasa Inggeris. In front of students and teachers yang tak pernah langsung tahu yang kami boleh perform.Walaupun ia bukanlah sebuah persembahan yang boleh buat engkau tak tidur malam, tapi kitorang rasa sangat cool kentang at that time. Second place. Dapatlah tupperware sorang sebiji. KEHKEHKEH. I miss that moment. ^____^

Malu? Well masa tu adalah jugak rasa malu tapi sikit - sikit aje! HAHAHAHAHAHA! Korang pernah buat macam ni? HEHE!

Dah. Babai!

4 comments :

n a d e a said...

HAHAHA..
ok i gila BSB lebey sikit dr N'sync... takde la perform tp mmg hafal step tarian dlm lagu as long as you love me & tangkap gambat buat cam cover album backstreet back ! oohhh those were the days....... ;)

Rai said...

aku confirm tak mampu!! aku kan pemalu..hahaha..

Cik Puan Bunga said...

@n a d e aBSB pun ohsem gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! HAHAHA! Suka KEVIN KEVIN KEVIN! Ngehngeh! Tapi zaman tu best. Simple. Tak susah. Happy sangat2! Ahhhh reminiscing old memories... ^___^

Cik Puan Bunga said...

@RaiAku pun pemalu jugak. Tapi masa tu adrenalin rush kuat sesangat! HAHAHAHAH!