Thursday, December 15, 2011

LEGOLAND Giveaway

Assalamualaikum

Tahukah anda bahawa sekarang Maklong sedang mengadakan Giveaway yang sungguh comel? Sesuai sangat kalau ibu ke atau ayah ke yang join. EH kalau sesiapa nak join pun boleh aje sebab nanti hadiah tu boleh bagi pada anak sedara ke atau adik ke kan. Comel!

Hadiah dari Legoland Malaysia

Syarat - syaratnya senang aje. Sila terjah blog Maklong untuk info yang lebih lanjut! ^____^

p/s : Semoga rezeki Maklong bertambah - tambah! Amin!

8 comments :

nadhirah. said...

CPB! rasanya ada lagi satu syarat yg CPB tak buat. kan? cuba tengok lain..

BTW, GOODLUCK ^^

Cik Puan Bunga said...

@nadhirah.Hahahaha tak join pun, saja promote. Adik beradik takleh join! HAHA!

eita said...

nak try tengok lah.....

nadhirah. said...

laaa, haha! malu malu

tieha ismail said...

wah apa ada dlm box tuh...huihuihui

Cik Puan Bunga said...

@eitaSila sila! ^____^

Cik Puan Bunga said...

@nadhirah.Tak apa boleh tutup muka! HAHA!

Cik Puan Bunga said...

@tieha ismailItu set lego! HEHE!