Wednesday, December 7, 2011

Masa Yang Di Tunggu - Keputusan Anugerah Bintang Popular Mega Giveaway CPB

Tajuk entry nak jugak tumpang glamer ABPBH!

Baiklah. Sebagai yang dijanjikan (Walaupun hampir - hampir lupa sebenarnya!) Dah tua! *ehem* Maka dengan sukacitanya aku ingin mengumumkan 8 entry yang telah berjaya merebut hati pihak juri juri juri (Sebab juri ada 3 orang jadi kena sebut 3 kali.)

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan kekemasan entry, idea buah fikiran yang bernas, kipas kuat *ehem* eh tak tak tak serta memberikan penambahbaikan yang sungguh memberangsangkan. Maka dengan ini, terimalah!

TEMPAT PERTAMA

 http://coklateyes.blogspot.com/2011/11/mega-giveaway-cpb-mehlah-kritik-kalau.html

TEMPAT KEDUA

 http://cahayanuranie.blogspot.com/2011/11/mega-giveaway-cpb-mehlah-kritik-kalau.html
TEMPAT KETIGA

 http://spect-acular.blogspot.com/2011/11/mega-giveaway-cpb-mehlah-kritik-kalau.html
TEMPAT KEEMPAT




 http://princessyayah89.blogspot.com/2011/11/mega-giveaway-cpb-mehlah-kritik-kalau.html
TEMPAT KELIMA

 http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/mega-giveaway-cpb-mehlah-kritik-kalau.html
TEMPAT KEENAM


 http://cikbellabellitos.blogspot.com/2011/10/mega-giveaway-cpb-mehlah-kritik-kalau.html
TEMPAT KETUJUH

 http://www.nurul-hanis.co.cc/2011/11/mega-giveaway-cpb-mehlah-kritik-kalau.html
TEMPAT KELAPAN

http://laiyyinurharir.blogspot.com/2011/11/mega-giveaway-cpb-mehlah-kritik-kalau.html

Tahniah kepada semua pemenang! Hopefully engkau orang dapat drop alamat dekat sini ya. Hadiah yang tidak dituntut selama 7 hari daripada tarikh entry ini dipublish maka aku akan memilih pemenang yang lain. HAAAAAA. JADI CEPAT - CEPAT BAGI ALAMAT OKAY!
Hadiah akan diposkan / atau by hand (Kalau dekat) bila semua pemenang dah beri alamat masing - masing ya!

Tahniah sekali lagi dan terima kasih kerana sudi join mega giveaway ni. Yang tidak bernasib baik jangan susah hati. Tunggu give away akan datang dan jangan serik lagi ya! ^___^

Oh keputusan adalah muktamad. Jangan kutuk aku di wall FB masing - masing ya! HAHA!

p/s : Sila maklumkan sekali siapa yang mengetag anda ya! TERIMA KASIH!

Dah. Babai!

16 comments :

J. Hass said...

why!!! why!!! hahaha... sedih tak menang... congrats kepada semua yang menang.. :)

QASEHNYA RANIA said...

tahniah pada pemenang...=)

Cik Puan Bunga said...

@J. HassTak apa, cuba lagi! ^___^

Cik Puan Bunga said...

@QASEHNYA RANIA^___^

hudazaba.blogspot said...

ok,sedih dah nie..ta dapt da sume give tu..TT

SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg menang..

FiZ said...

congratulation to all the winners ;)

Nida said...

Alhamdulillah.. terselit juga entri Kak Nida ditempat kelima...hehe

Thanks CPB... muahhhh kat pipi kanan dan kiri.. winks..winks.

Kak Nida di tag oleh siapa lagi kalau bukan bakal lawyer kita yang comel tu... Innanie

Bella Bellitos said...

weeewwuuu. akak CPB cun dah dpt alamat yg saya bagi semalam?

Cik Puan Bunga said...

@hudazaba.blogspotTakpe, jangan putus asa! ^___^

Cik Puan Bunga said...

@SyUhAdATahniah!

Cik Puan Bunga said...

@FiZ^____^

Cik Puan Bunga said...

@NidaCongrats kakkkk! ^____^

Cik Puan Bunga said...

@Bella BellitosDah. Cuma akak tak publish! ^___^

Laiyyinur Harir said...

Assalam..kak,pemenang ke-8 tue saya ke?? bkn ape,juz nk confirm takot terperasan..huhu~ sbb saya ade jgk tunggu2 hadiah tue sampai ke rumah tp x de plak..takoott nama blog je sama.. =.=

Cik Puan Bunga said...

@Laiyyinur HarirAwak punya hadiah dihantar semula ke sini. Akak dah tinggal pesan dekat shoutbox awak suruh awak contact akak (Akak ada bg number phone)

Posmen kata alamat awak No 78 tak wujud. Huhuhhh!