Wednesday, December 14, 2011

Masing - Masing Mesti Tengah Tunggu Hadiah Kan?

Assalamualaikum

So, mega giveaway pun dah tamat. Sekarang ni tengah balut hadiah and nak poskan ke pintu rumah masing - masing. Sorry ye agak lambat nak pos hadiah sebab minggu lepas aku kan di serang cirit - birit and muntah - muntah yang sangat mendukacitakan. Tak dapat nak buat apa - apa. Melepek aje!

Oh special gift untuk follower ke 1000 pun akan aku poskan serentak ye. ^____^

HADIAH - HADIAH :

1. The Body Shop Body Butter RM55 x 2
2. The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel RM35 x 2
3. Hand Soap Water Lily/ Orchid Musk / Spa Sensation from Guardian Pharmacy RM5.90 x 3
4. Scented Wet Wipes (3 different scents) from Guardian Pharmacy RM3.90 x 3
5. Vitamin E Skin Care Lotion from Fruit Of The Earth RM5.90 x 2
6. Water Shine Pure (Lipstick) from Maybelline RM23.90
7. Baby Lips (Lip Balm) from Maybelline RM10.90
8. Exfoliating Body Wash (Citrus and strawberry) from Watson's RM8.90 x 2
9. Deep Cleansing Nose Pore Tape from Watson's RM5.90 x 2
10. Energising Eye Mask from Watson's RM17. 90 x 2
11. Nurich Lactolite from Hai - O Marketing RM158 x 2
12. Pil Herba Maharani from Hai - O Marketing RM65 x 3

TOTAL RM832.40

So, ini hadiah - hadiah untuk pemenang tempat pertama hingga tempat ke lapan. 

Tempat Pertama - Lactolite, Pil Herba Maharani, The Body Shop Body Butter, The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel

Tempat Kedua -  Lactolite, Pil Herba Maharani, The Body Shop Body Butter, The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel

Tempat Ketiga - Pil Herba Maharani,  Energising Eye Mask from Watson's, Hand Soap Water Lily/ Orchid Musk / Spa Sensation from Guardian Pharmacy

Tempat Keempat -  Energising Eye Mask from Watson's, Baby Lips (Lip Balm) from Maybelline, Hand Soap Water Lily/ Orchid Musk / Spa Sensation from Guardian Pharmacy

Tempat Kelima -  Exfoliating Body Wash (Citrus and strawberry) from Watson's, Hand Soap Water Lily/ Orchid Musk / Spa Sensation from Guardian Pharmacy

Tempat Keenam -  Exfoliating Body Wash (Citrus and strawberry) from Watson's, Deep Cleansing Nose Pore Tape from Watson's, Scented Wet Wipes (3 different scents anyone) from Guardian Pharmacy

Tempat Ketujuh -  Vitamin E Skin Care Lotion from Fruit Of The Earth, Deep Cleansing Nose Pore Tape from Watson's

Tempat Kelapan -  Vitamin E Skin Care Lotion from Fruit Of The Earth, Scented Wet Wipes (3 different scents anyone) from Guardian Pharmacy
Maaflah. Aku balut macam orang tak ada semangat nak hidup. Senget - benget. Tapi aku balut dengan penuh kasih sayang!

Bagi pemenang tempat pertama hingga ketiga yang menerima hadiah tajaan daripada Hai-O Marketing, khas dari penaja Cik Hanie Asmahani Ahmad hadiah akan dipos secara berasingan ye. Jangan risau. Yang penting selamat sampai ke pintu masing - masing. ^____^

Once aku dah pos hadiah masing - masing aku akan notify tracking number ye!

Okay. Dah. Babai!

10 comments :

D'ya Marshmello said...

wahh. tak sabar la ! hadiahnya pun best & masyuk!!

jum singgah;P

LATEST ENTRY : Masa Kecik-Kecik Dulu [Part 1]

Bella Bellitos said...

nampaknye cuti CNY nanti la baru dapat tengok hadiah akak.. esok dah nak bertolak ke Putrajaya..


ohh akak hadiah masyuukkk sangat!

.cik yaya. said...

hehe..beshnyee =) thank u cpb!!

Cik Puan Bunga said...

@D'ya MarshmelloEheh. Sambil bersedekah! ^____^

Cik Puan Bunga said...

@Bella BellitosAlaaa takpe takpe. Hopefully awak berjodohan dengan hadiah ini ye! ^____^

Cik Puan Bunga said...

@.cik yaya.Welcome cikgu yaya! ^____^

cahaya nuranie said...

Thank u so much CPB.. semoga bertambah2 rezeki CPB and family.. lain kali boleh buat giveaway lagi.. :)x kisahlah hadiah mahal ke murah ke, yg penting CPB ikhlas dan happy..

Anonymous said...

CPB.. nati buat le giveaway y melibatkan follower kat fb jugak.. ehehe..

Cik Puan Bunga said...

@cahaya nuranieTerima kasih kak! ^____^

Cik Puan Bunga said...

@AnonymousInsyaallah. Ada ke yg berminat? HEHE!