Saturday, December 31, 2011

Pelanduk Dua Serupa

Assalamualaikum

Tengok gambar ini betul - betul
Semalam masa student aku post gambar ini dekat wall FB aku terus tergamam seketika. Belum sempat aku baca caption yang ada dekat gambar, perkara pertama yang terfikir dalam kepala "Eh bila masa pulak aku bergambar pakai spec? Bila pulak aku pakai tudung singkat gila - gila ni??" Jadi bingung seketika memikirkan bila dan di mana gambar ini diambil. Sekali bila baca caption : "Tengok muka perempuan tu, ada tak sama macam teacher. Ke saya yang perasan?" Phewwwww! Gambar tu bukan aku rupanya! HAHAHA! Pelanduk dua serupa!

Bila aku tengok betul - betul memang ada iras. Cuma beza dia aku tak pakai spec and aku gebu sikit dari dia and of course aku cantik sikittttt dari dia (GAGAGAGGA!) Student aku kata dia ni wartawan. Wartawan mana tak pulak aku tau sebab tak pernah nampak muka dia pun. HAHA!

Phew! Seram betul bila ada muka sama macam kita kan? Orang kata kan ada 7 orang yang muka sama macam kita kan? So aku dah jumpa 2 orang. Yana Samsuddin sorang, ini sorang maka ada lagi 5 orang! HAHAHAHA!

Dah. Babai!

14 comments :

Innanie | Ariffin said...

hahaha.... sama!!!!

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinKan?SERAM! Phewww!

Klo Dya said...

whoaaaa....sama la hahaha...

sailaaf said...

semalam sy pun tgk. tak baca caption.
terus assume, ni CPB masa remaja ke?hehehe..bila baca kat blog bru tau..hahaha.gerek seh!

Arn sweetrider said...

serius! creepy lah. ngee~~

Cik Puan Bunga said...

@Klo DyaTAKUT TAK? HAHAHAHA!

Cik Puan Bunga said...

@sailaafHahaha tulah pasal, akak pun tertanya2 rupanya bukan diri sendiri! HAHA!

Cik Puan Bunga said...

@Arn sweetriderKehkehkehkeh! Itulah pasal!

cik nur said...

hehehhehe nur tak pernah jumpa kembar nur lagi tapi kan kadng2 jumpa org lain punya muka sama tapi umur lain mcm tuh la agak nyer..

awanis said...

dia ni wartawan akbar metro kot kalo xsilap....ada gmbar ni kat muka depan surat khabar...xingt tajuk berita,tapi berita dia pasal perempuan yg pkai tudung bunga2 tu tpaksa korban diri untuk bekas suami kalo nak bks suami bg nafkah kt anak dia...kalo xkorban,bkas suami dia ugut nk simbah asid...akbar bila pnya ntah...sminggu lpas kot...

awanis said...

" Diakhir komen silalah kata saya comel!"... lupa nak cakap benda nih....hahaha

Cik Puan Bunga said...

@cik nurKeh keh keh! ^____^ nanti ada rezeki jumpalah awak! HEHE!

Cik Puan Bunga said...

@awanisOhohhhhh itulah terkejut bila dia beritahu yg org ni wartawan. Huhuhu. Freak out tgk muka sendiri! KEHKEH!

Cik Puan Bunga said...

@awanisKAHKAHKAHKAHKAH HAMPEH!