Monday, December 5, 2011

Shortlisted Contestants To The Next Round Of CPB Mega Giveaway.

Assalamualaikum

Alhamdulillah selesai sudah peringkat memprint, sorting out, baca dan baca dan baca berkali - kali, memberi markah dan akhirnya, inilah contestants yang berjaya memasuki pusingan seterusnya. Yieeeehhhaaa!

4
5
6
9
10
17
20
22
25
34
35
36
40
42
46
48
49
50
52

Tahniah! Sila berdebar untuk peringkat seterusnya! Yieeehhhaaaaaa! 

p/s : Nombor diatas merujuk kepada nombor bilangan di sini.

Dah. Babai!

22 comments :

cik puan muda umi said...

nombor?nombor apakah itu?jeng jeng jeng~~

Cik Puan Bunga said...

@cik puan muda umiOhhh tu number bilangan. Hihihihi!

fiezahkecik said...

err. no apa lak ni. haha.saspen2.. berjaya ke peringkat seterusnya ke tersingkir ni?haha :P

Cik Puan Bunga said...

@fiezahkecikNumber entry awak. Boleh refer dekat update contestant tuh! ^___^

Nida said...

adeiii... kecut lak perut ni, macam nak masuk lari 100 meter gayanya... huhu.

Nombor 49 tersenarai.. moga terus mara.. ameeeeeennnn

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh eh..ada next round pulak dah..berdebor dah ni..tahniah sbb sy berjaya ke next round haha

watyz said...

memula berangan nak wat saat2 akhir last2 nye lupa terus... huhuhu

Cik Puan Bunga said...

@NidaChayok chayok! ^____^

Cik Puan Bunga said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik BettyAda next round! Brlah feeling2 suspen sikit! Hehe!

Cik Puan Bunga said...

@watyzHaihhhhh napalah boleh lupa! Ngengehngeh!

Cik Puan Bunga said...

@watyzHaihhhhh napalah boleh lupa! Ngengehngeh!

Cik Puan Bunga said...

@watyzHaihhhhh napalah boleh lupa! Ngengehngeh!

.cik yaya. said...

peerghh dah rasa masuk macam the next top model lak,wakaka..

Cik Puan Bunga said...

@.cik yaya.Haruslahhhhh! HAHAHAHA!

Bella Bellitos said...

terlambat tgk update akak yg ni. alhamdulillah. dh mara sampai thp ni pun dah syukur :)

nadhirah. said...

wahh! tahniah kpd yg terpilih tu ;)

Cik Puan Bunga said...

@Bella BellitosChayok chayok!

Cik Puan Bunga said...

@nadhirah.Ehem tahniahhhh! ^____^

mieyza said...

ehh..cer tgk no 48? ye ke x?? sbb entri yg sy buat mcm kena reject je..hhehehhehe.

Cik Puan Bunga said...

@mieyzaAihhh tak percaya pulak! HAHAHAHAHA!

cik puan muda umi said...

no 25 tersenarai..moga-moga tersenarai sampai pusingan terakhir..ekekekekeke

Cik Puan Bunga said...

@cik puan muda umiAminnnn! ^___^ Insyaallah!