Tuesday, December 20, 2011

Tab EX Soap + Tab High Definition (HD) Lelong! Lelong! SOLD

Assalamualaikum

Hari ini tanpa berlengah lagi aku nak straight to the point. Ecehcehceh! Cakap macam nak budget serious eh! HAHA. Okay okay aku nak serious. Ehem. Baiklah, wahai rakan - rakan sekalian. Aku nak letgo set Tab EX Soap dengan Tab High Definition. Kalau beli harga dia RM70 and RM80 respectively. Tapi sebab aku dah pakai dua - dua benda tu sikit, yang sabun tu aku dah kerat sebanyak 2 ketul kecil (Refer gambar) and yang Tab HD tu aku rasa dah pakai dalam 10ml (Ada lagi baki +- 40ml). Banyak lagi. Tapi aku dah tak berapa nak jodoh pakai set Tab.

Kenapa nak letgo? Jangan salah sangka, bukan sebab benda ni tak elok. Tapi benda ni tak berjodohan dengan aku. Muka aku macam tak ada effect pulak bila pakai. Macam tuuuuu jugak. Effect magiknya tak ada. Aku dah pakai dalam 2 minggu, but still there's no different at all. So aku rasa nak let go murah - murah aje dengan engkau orang yang berminat. Jangan risau. It's authenticity and originality is guaranteed. Aku dapat dari pengedar Tab EX yang sah iaitu Kak Rose Masri. Untuk info yang lebih lanjut boleh pergi dekat main blog untuk Tab EX ni dekat SINI.





Untuk harga dua barang ni aku nak letgo RM40 for each (Berbaloi - baloi!) tapi kalau engkau nak ambil dua - dua sekaligus, aku bagi RM70 dengan postage. Berbaloi - baloi kan?

Sesiapa yang berminat boleh drop by email dekat flowerbabebee@yahoo.com ataupun SMS / Call aku di 0127366274.

Okay. Itu saja. HAHA!

Dah. Babai!

STATUS SOLD!

12 comments :

Nurul ain said...

ain pun pernah pakai product ni... tak sesuai dgn kulit ain... ohooo.. :)

Cik Puan Bunga said...

@Nurul ainAin, kulit jadi macamana? Kulit akak x jadi pape, tapi tulah dia, tak jadi pape! HUUUHU!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh yer ker x kesan kt kulit u? sbb haritu sy kemain semangat nk beli produk ni drpd irene blogger cun tu..


tp bila tny dia kt sabun tu buat muka jd pedih sy x jd nk beli..takut lah pulak sbb dulu dh ada experience pakai sabun yg pedih-pedih nih..

Cik Puan Bunga said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik BettyLANGSUNG tak ada pape perubahan! HAHAHAHAHA!Kesian kan? Oh ye pedih? Sebab tak rasa pedih apapun. (Mungkin lain kulit lain penerimaan kesannya)

Haih. Baru nak budget lawa. Hoho!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy pegi gugel psl sabun nih..sy rslah mungkin x kesan sbb kena guna sekali dgn yg tablet punya tu kot..tab ex yg kena makan tu..tp yg tablet tu mahal sikit kan..

Cik Puan Bunga said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik BettyNak makan yang tablet takut sebab entah eh macam takut pulak! HUHUHU!

mira/syafiq said...

akak, dah jual ke?

Cik Puan Bunga said...

@mira/syafiqDah! HEHE! ^____^

Nur Amirah Atikah said...

sape2 nak beli jugak, saya pun ade TAB EX sabun ni, ade lebih dr separuh, sabun ni pun tak sesuai dgn saya, nak lego ni, RM40 ringgit je,boleh kol atau msg kat 0173517537 ASAP.TQ

Nur Amirah Atikah said...

saya pun nak lego jugak TAB EX SABUN, tak sesuai dengan kulit lah, nak jual RM40, boleh pm pada saya 0173517537, ASAP, TQ

Anonymous said...

Emm ingt ker sy jer x serasi upanya ramai yg x serasi kannnnnn..... ishhh maheeee pulak tu... agak hampeh gak ler bila x serasi ni kannnn

Anonymous said...

Assalam tumpang ye tuan tanah...sy pon keciwa sbb tak serasi dgn product Miracle Tab ni.... saya beli 1 set 4 produk (Tab Soap, HD Toner, AWF serum, EX RA)..so nak letgo..sape berminat nak cuba2 dulu bleh kol sy ye..sy tak nak org lain jadi mcm sy..so try dulu yg murah..bleh kol 0197228907 atau email justclick_ain@yahoo.com...TQ