Wednesday, January 25, 2012

Blog Aku Tak Berguna Lagi

Engkau tahu. Aku kecewa berbelog.

Engkau orang kenalah biasakan mata tengok blog aku yang lepas ni akan kosong - kosong aje. Dah tak boleh nak fancy - fancy macam dulu. Orang kata dah tak relevan dengan umur aku. Penat aku kata yang umur tu hanya pada angka. Orang taknak dengar. Blog emak - emak dia kena kusam bosan pucat lesi nak mati aje temanya. Tak boleh letak gambar kucing ke gambar belon ke hape. Dosa. Header tu pun nanti aku ganti gambar yang lebih matang. Macam gambar pokok ke, kepala keretapi ke, yang penting bukan gambar doodle macam tu. Tak matang.

#Arghh semua pun nak kata tak matang!

Dah. Babai.

12 comments :

Alfi Kasran said...

halamak kenapa ni?mana pergi template colourful T.T jangan bagi tau tak nak update lagi T.T

Ain Adrian Adriana said...

woit! ko dah kenapa kecewa? cett...

Cik Puan Bunga said...

@Alfi KasranTemplate kalerful dah tak revelan dengan usia. HAHA

Cik Puan Bunga said...

@Ain Adrian AdrianaOrang kata blog aku sampah. HAHA. Kecewa.

Misz Azney said...

PEDULI HAPE KATE ORG,BLOG KITE. . SUKE ATY KITE LHA. . HIK3

miZz sYirAh said...

trkezut sya tgOk blOg akak...
blOg akak antra blOg febret saya tau...kak jgan sdeh2 tau...wlau camne pOn rupa blOg akak...sya tetap bca...:)

salam...

Cik Puan Bunga said...

@Misz AzneyKan? Alaaah akak merajuk kejap jek tuh! HAHA!

Cik Puan Bunga said...

@miZz sYirAhTerima kasih terima kasih! Sob sob sob! Terharu akak dengar awak kata awak tetap akan baca walaupun blog akak dah buruk bebenor rupanya! HAHA! Thanks!

Nurul Nadiah Karim said...

alaaa,akak janganlah give up mcm niey.pedulikan apa orang nak kata.just be ourself,right ? apa-apa punn,teruskan berkarya ^^ :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

a'ah..sy mula-mula bukak td pon terkijut..aik apa pasal belog ini tidak comel spt dulu..

Cik Puan Bunga said...

@Nurul Nadiah KarimTak give up. Majuk sikit aje! Kehkeh! Majuk nak mintak penampar! Haha! Thanks ye! ^_____^

Cik Puan Bunga said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik BettyDulu comel yeh? Yayyyyy! HEHEHEHE!