Friday, February 10, 2012

.geek in the pink. Sedikit Matang

Assalamualaikum. Perasan tak blog aku dah berubah wajah? Perasan tak? Perasan tak? (Tanya 3 kali untuk emphasize betapa aku sebenarnya memerlukan perhatian yang amat extra.HAHA) Well sebelum ni kan kosong - kosong plain aje. Readers nak datang jenguk pun naik menyampah ajelah. Sudahlah entry banyak merapu, blog pulak macam bilik mayat. Pucat lesi. Tak berselera orang datang nak singgah.

Tapi sekarang sudah lain bebeh. Sudah lain,boy! Nampak macam lebih matang. Iyelah kan, nanti kalau blog aku macam budak - budak sangat orang kata aku orang tua tak sedar diri pulak kan. Jadi aku berharap sangatlah blog yang dah berubah wajah ni mampu menyerlahkan kematangan penulis blog dan juga hasil - hasil bebelannya. Tapi jangan letak high expectation sangatlah ye. Sebab aku rasa kematangan penulis macam tak berapa nak menepati kehendaklah. Dia selalu perasan umur dia 17. Nak buat macamana.

Big thanks to Alieff yang membantu merealisasikan kematangan blog aku ni. Servisnya sangat bagus disamping orangnya juga boleh tahan kacak. Eh. HAHA. Alieff ramah - tamah dan tak sombong macam sesetengah designer yang bayar aje mahal tapi hasilnya macam hmphhhhhhh. Taknak lah cakap. Thumbs up Alieff! ^-^

Klik gambar untuk terjah blog dia!
Bersemangat nak berblog. Cuma lately agak busy dengan kerja. Sampai rumah aje mesti terbongkang sampai malam. Haih. Tapi takpe, aku janji ada aje masa terluang, aku mesti akan membebel dekat sini macam biasa! ^-^ Terima kasih kepada yang sudi baca. Aku betul - betul hargai engkau orang yang datang.
Dah. Babai!

8 comments :

Innanie | Ariffin said...

alaa promotelah saya sekali!

humph!

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinKEHKEHKEH tak maluuuuuu!

myra azraff said...

ish ish..memang cantik..kretip betul alieff..huhu

Bella Bellitos said...

pucat lesi ke, meriah ke, saya tetap suka datang blog akak ^______^

Cik Puan Bunga said...

@myra azraffAlieff artwork mmg terbaik!! ^-^

Cik Puan Bunga said...

@Bella BellitosTerima kasih BELLAAAAA! ^-^

sailaaf said...

cantiknya. macam dekat wonderland je rasa...cayalah!

Cik Puan Bunga said...

@sailaafTerima kasih! ^-^