Friday, February 17, 2012

Paisley Fever

Assalamualaikum. Hye semua orang. Ini quick update saja. Saja nak kongsi kegilaan baru aku pada ketika ini. Paisley! Aku rasa paisley sangat ohsem! Oh leopard printed tetap di dalam hati. Cuma curang sekejap dengan Paisley. Corak yang senantiasa mengingatkan aku kepada amoeba. Walaupun aku tak pandai sangat subjek sains masa sekolah dulu, tapi aku tahulah jugak nama bendalah tu. HAHA.

Tapi masa dating, sempat jugak beli 3 pasang kain yang ada corak ala - ala Paisley. Cadangnya nak matchingkan dengan plain Georgette. Tengok - tengok berkenan dengan warna hijau lumut, turquoise dengan pink belacan. Apa lagi, sambar! HUHU!



Ohsem kan?

Dah. Babai!

14 comments :

Bella Bellitos said...

ohsemnye ohsemnye! dah lame cari kain corak paisley ni. selalu jenguk nagoya cari kain corak paisley ni tp asyik sold out je. sedih betul. saya jeles ngan akak. wuwuwuwuwu T__T

Cik Puan Bunga said...

@Bella BellitosNi akak beli dekat Jakel Bella! ^-^ Paisley ni comel momel kan? HUHUHU!

miZz sYirAh said...

Ohmy....shantek tahap dewa mata tuncik..eh..?hehe...nak spasang...:D

Innanie | Ariffin said...

apsal blog ni, stp entry buat orang geram!!! haish~ lawaaaaaaaaa

Wardah said...

salam kak..promote jap.jenguk2la album fb sy..ada byk kain psg comel momel yg pasti merambangkan mata akak.hehe..

Cik Puan Bunga said...

@miZz sYirAhHeheheh kan? Akak rambang mata nak pilih mana satu!

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinPhewwww Innanieee lawa bangattttt!

Cik Puan Bunga said...

@WardahWokeh. Wajib terjah. Thanks! ^-^

nn said...

suka yang warna biru tu. lain daripada yang lain :D

Cik Puan Bunga said...

@nnKan?? Terpikat betul akak! ^-^

FiZ said...

ohsem giler...match sgt ;)

Cik Puan Bunga said...

@FiZKan??? Geram akak tengok cecorak cantik! ^-^

madani leeza said...

brape akak beli kain paisley ni?

Cik Puan Bunga said...

@madani leezaSemeter Rm12 :)