Wednesday, March 7, 2012

Baby Geniuses Online Shop

Assalamualaikum. Aku kalau nak cari benda - benda comel untuk Adam mesti aku akan terjah dulu kedai Nad ni. Sebab semua barang - barang dekat kedai Nad semuanya best - best. Harganya berpatutan yang sangat best sekali, servis dari Nad memang terbaeeeekkkkkk! Masuk yang terbaru ni kira dah 5 kalilah kiranya aku shopping dekat kedai dia and alhamdulillah setiap kali pun tidak pernah mengecewakan! Yeah!

Lately nak cari bakul untuk simpan toys Adam yang bersepah - sepah. Nak cari bakul yang comel momel macam emak Adam. Eh. Kebetulan kedai Nad ada jual toy box yang comel siap ada cover. Harga dia pun masyaALLAH berpatutan sangat - sangat. Aku suka dengan cara Nad layan customer. Sungguh berhemah. Sekali beli bukan boleh beli satu ke dua ke, terus beli 3 buah. Comel - comel semuanyalah!



Bila dah sampai depan mata rupanya lagi comel tengok secara live. Niat mula - mula tiga - tiga biji tu nak beri dekat Adam, last - last emaknya tengok comel sangat, terus ambil 2 biji untuk kegunaan peribadi. HAHA.

Comel!

 Esok Mama kemaskan bilik awak ye sayang! ^-^

Emak - emak yang nak cari educational toys atau apa - apa yang comel untuk si manja anda bolehlah melawat kedai Nad ye! ^-^

Dah. Babai!

6 comments :

watyz said...

syomel kotak tu. dak tenit tu pon syomel gak!

mamashikin said...

kemas jer bilik adam..sukanya tgk..nti amik la gambar penuh..

yayath said...

haha....mak pulak ambik 2 kotak e...hihi~~~

tp mmg comel la tu kotak...

Cik Puan Bunga said...

@watyzKehkehkeh dak kenit tu suka interframe! Hehe!

Cik Puan Bunga said...

@mamashikinInsyaAllah. Tak kemas manapun hehehe, sepah jek lebih!

Cik Puan Bunga said...

@yayathkan? Comel gila! Teruja akak! HEHEHE!