Tuesday, March 13, 2012

Hey Perempuan, Berkali - Kali Aku Ajak Kau Dating Tahu!

Assalamualaikum. Kehadapan awak yang sentiasa saya ingati. Kiriman awak sudah dua kali selamat saya terima. Sesungguhnya saya terharu. Awak selalu meragui kesetiaan saya pada awak. Awak selalu kata saya mempersoalkan pemberian awak. Oww sayang sayang sayang (Nada gedik mintak penendang) janganlah meragui hati, kasih dan sayang saya untuk awak. No no no no! (Gedik lagi mintak penendang jugak)

Saya selalu ajak awak dating. First date kita gagal itu hari. Meeting yang panjang dan membosankan buat awak tertunggu - tunggu di dalam hujan lebat dan petir sabung menyabung (Ini saya saja tambah - tambah untuk bagi effect sayu). Begitu juga dengan plan dating kita yang kedua dan seterusnya, gagal! Tak dapat saya merasa kek buatan tangan orang yang saya sayang ni. Sob sob sob. Dah terbayang dalam kepala saya yang kita akan makan bersuapan dengan penuh penghayatan. Oh sayang sayang sayang (Mintak penendang lagi!) Kita belum punya rezeki untuk bertenu 6 pasang mata! (Sebab awak pakai spek!)

Bila awak rindu saya, awak ceconteng wall saya dengan kata - kata rindu dari awak. Apalah daya saya untuk memujuk hati awak yang tengah rindu dendam. Lalu saya kirimkan untuk awak bunga - bunga cinta dari saya yang mekar berkembang.  Dengan harapan terubatlah rindu awak pada saya. Sob sob. Terubat tak?

Ini awak bagi. Saya suka sangat. Sangat. Sangat dan sangat!

Sayang, insyaALLAH satu hari nanti cinta kita akan membawa kita bertemu. Jaga diri. Belajar rajin - rajin ye sayang yeeeeeee! ^-^

Ehem.

Dah.Babai!

8 comments :

miZz sYirAh said...

wah...tlisan akak cantik sgt...
klau bnding ngan tulisan sya mmg xbleh kata apa la...tlisan sya bruk lah..-.-'..jeles ni..kak pnjam tngah...:D <3 <3

Innanie | Ariffin said...

tak tahu nak categorize ini sebagai marah atau luahan perasaan atau apa. tp sya amat menyayangi kakak! walau tak pernah bersua muka.

watyz said...

erk!! dgn ai u x nak ajak dating pon... hehhe

Cik Puan Bunga said...

@miZz sYirAhErrr yang kat atas tu semua pun bukan tulisan akak! Uhuhuhu!

Cik Puan Bunga said...

@Innanie | AriffinSobsobsobsobsobsob!

Cik Puan Bunga said...

@watyzHabis u tak balas msg i cemana nak dating! HEHEHEHE!

miZz sYirAh said...

alahai...silap eh..??hihi..malu kjap.. o*.*o ...pape pOn,kwan mudah d cari tpi tidak bgi sahabat <3

Cik Puan Bunga said...

@miZz sYirAhBetul. Susahnya nak cari sahabat!