Thursday, April 26, 2012

Bersimpang - Siur

Ini wall cubicle aku dekat sekolah.
Aku selalu mencari senyuman dengan orang yang salah.

Salah.

Salah.

Salah.

Terima kasih untuk yang sudi baca walaupun aku banyak merapu. Aku lately sangat beremosi. Maklumlah. Aku kan homo sapien yang normal. Haruslah sentiasa penuh dengan emosi. Emosi pulak terumbang - ambing ibarat sampan di tengah lautan. Tengok, bila emo terus nak buat ayat Ombak Rindu.

Menyesal #1

Aku selalu salah pilih kawan. Bengang betul. Aku ingat kawan tu baik rupanya musibat. Argh. Menyesal.

Menyesal #2

Beli barang mahal - mahal, bila dah takde duit jatuh menyesal. Argh. Menyesal.

Menyesal #3

Selalu bercita - cita nak jogging tapi asyik end up jogging atas katil sambil berdengkur. Gebu sudah aku. Argh menyesal.

Banyak lagilah senarai menyesal aku. Menyesal kemudian tiada berguna.

p/s : Relevan lagikah orang tua macam aku ada blog??

Dah. Babai!

15 comments :

Az Meeda said...

berceloteh di blog itu satu terapi..
best ape bace blog CPB :D

Cik Puan Bunga said...

@Az MeedaEh terima kasih sudi baca blog org tua! HAHA!

Rara Nasiha said...

mesti la relevan. banyak je orang berumur ada blog. :)

laskar pelangi said...

biasalah dunia.ada macam2 ragam. ehehe :))

watyz said...

cantik la cubical awak tu... :)
eh btol ke eja tu... hahahha

Hustler said...

YEp! Yep... bercakap itu... meruakan satu terapi yep! kita.. kita... kenalah berusaha menterapaiakn diri kita agar tidak diterapikan oleh org len... yep!.. yep!.. (gaya fadilah kamtumi)

Syifa said...

saya umur 19 dan sangat suka baca blog teacher. heee :)

Cik Puan Bunga said...

@Rara NasihaBlog diorang teramatlah matang dan berinspirasi! HUHU!

Cik Puan Bunga said...

@laskar pelangiBetul betul betul! HUHU!

Cik Puan Bunga said...

@watyzTua yang tak sadar diri! HAHAHA!

Cik Puan Bunga said...

@HustlerBertuah kau Mawi! HAHAHAHAHA Kamtuni apahalll! HAHA!

Cik Puan Bunga said...

@SyifaTerima kasih! ^^,

GadiS said...

kak nak ty sikit lah..yg bunga rose guna kain satin tu belajar dekat mane ek?? kalau utube tau x link nya?? carik2 xjumpe lah..=)

Cik Puan Bunga said...

@GadiSAda, cuba cari satin rose tutorial. Blog pun ada.

SAISamal said...

hi nak tanya, camne nk buat rose satin tu eh? i tgh gila nk buat ni. semalam beli ribbon tp xberjaya :(
mind to share?