Saturday, December 1, 2012

Bedak Sejuk Gamat Nusantara . Siapa Nak Order Sila Cepat!

Assalamualaikum .Berikutan entri ini ramai yang tanya mana nak cari bedak sejuk ni dekat mana - mana kedai . Well the answer is aku pun tak tahu sebab aku jumpa dia ni pun dekat Langkawi aje . So , aku minta kawan dekat Langkawi untuk tolong belikan dan pos kan sekali . Well harga dia sebotol RM6 . Kalau nak jimat beli banyak banyak sebab dua botol RM10 . Jangan risau sebab semakin lama kita pakai bedak sejuk gamat ni semakin baik condition kulit kita insyaALLAH . And , aku buat jual untuk untung ke apa . Saja nak tolong kawan - kawan .

Berminat boleh PM dekat Facebook aku . Okay ?


Order akan dibuka sampai 5hb Disember 2012 saja okay .
Okay . Babai !

2 comments :

Lyeen De Syifa said...

Mcm best je..sesuai utk semua lapisan umur ke kak?hahha

akk..lyeen tag akk kat sini

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/12/mini-gempak-giveaway-by.html

Cik Puan Bunga said...

@Lyeen De SyifaThanks Cik Lyeen ! :)