KZ Nabihah Boutique Untuk Yang Cantik Dan Comel Macam Aku

Aiseh. Belum - belum tajuk entry dah macam gitu. Mohon engkau orang jangan klik button 'X' dulu. Kehkeh.

Assalamualaikum.

Musim - musim cuti sekolah macam ni, mesti banyak wedding yang nak kena attend. Aku memang suka pergi wedding. Boleh makan nasi minyak, boleh tengok pengantin cantik-cantik. Tapi yang paling suka sekali part makanlah. Makanlah seberapa banyak yang engkau nak pun, takde siapa nak marah. Nak menyesal, nanti dikemudian hari.

Satu masalahnya kalau nak pergi wedding ni, bukan setakat aku jelah pun, hampir semua wanita normal mesti mengalami masalah yang sama. Tak payah nak tipu. Iaitu masalah memilih baju nak dipakai untuk ke wedding. Takkan nak pakai baju pergi mengajar. Tak win lah macam tu. Wedding merupakan acara penting untuk kita pakai baju cantik - cantik. Walaupun bukan wedding aku. Kehkeh.

Satu lagi masalah pulak, kalau nak beli baju baru, aku malas pulak nak keluar rumah. Kalau nak shopping online pulak buat sakit usus perut aje sebab baju-baju yang dijual online kebanyakkannya mesti untuk perempuan-perempuan kurus yang kurus. Lepas itu harga dia pulak nauzubillah. Bila dah kata nauzubillah tu memang, hmmm hmmmm. Sudahnya makan hati sendiri. Lalu pergi wedding pakai baju pergi mengajar yang dah 3 , 4 tahun duduk dalam almari. Sadisnya hidup!

Tapi tapi tapi, sekarang tak payah nak susah susah hati lagi. Ada satu online blogshop ni yang menyediakan baju untuk orang orang comel ehem macam aku. Baju-baju yang disediakan steady je boleh cater sampai untuk orang yang bersize 6XL! Ha hambik. Tak payah nak gaduh - gaduh. Daripada yang bersize XS sampailah 6XL selamba boleh shopping dibawah satu bumbung yang sama dengan penuh keharmonian. Eceh ayat. Tak boleh belah.

Mana - mana yang dah tau blogshop ni duduk diam-diam, mana - mana yang belum tahu, meh aku perkenalkan, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

http://www.kznabihah.com/

Yang aku suka pasal blogshop KZ Nabihah ni , bukan saja web design dia warna pink, tapi warna yang digunakan untuk blog interior serta details yang ada dekat blog sangat - sangat mesra pengguna dan juga mesra mata pengguna. Tak sakit mata nak tengok dan yang paling penting tak buat engkau jadi serabut perut. Aku kalau blogshop serabut entah mende mende, lagi nak loading pulak masyaallah menyiput, memang mati nafsu nak browse through the page. Tapi alhamdulillah, blogshop KZ Nabihah ni takkan buat engkau orang tertidur sambil bershopping online. Loading dia laju, takde sangkut-sangkut dan sangat kemas lagi teratur. Details yang engkau orang perlukan semasa bershopping online dekat sini, ada dekat bahagian kanan blog. Scroll aje tak payah nak susah - susah cari dekat mana.

Aku ni sejak-sejak tak berapa nak kurus ni, sakit hati sikit bila nak membeli baju. Sama ada design dia macam asdffghjkl ataupun tak ada size yang aku berkenan. Bila dah jumpa design dengan size yang ngam, karang harga dia pulak yang nak buat engkau bunuh katak. Dekat KZ Nabihah ni, design dia very modest, sopan, menutup aurat dan selesa. Warna - warna yang digunakan pulak sangat-sangat trendy, terkini dan very fashionable. Sekarang kan tengah musim color block kan. Jadi banyak pilihan warna-warna color-blocking yang comenya lahaiii! Paling win sekali, harga dia haa harga dia. Sangat sangat sangat mampu milik. Setanding kualiti produk yang ditawarkan.



Untuk yang ragu - ragu dengan size badan sendiri, ada measurement chart yang engkau orang boleh refer. Jadi dekat situ nanti consultlah dengan staff KZ Nabihah tentang size baju atau skirt atau Palazo yang engkau orang nak. So takkan timbulnya masalah bila barang dah sampai tiba-tiba jadi terlonggar ke tersendat ke ter apa ke kan.




Memendam rasa aje kalau cuci mata dekat blogshop KZ Nabihah Boutique ni, semua koleksi - koleksi dia memang sangat mengikuti perkembangan semasa fesyen dan memahami kehendak pelanggan zaman sekarang. Untuk wanita yang berhijab, fesyen yang ditawarkan di KZ Nabihah memang sesuai dengan konsep menutup aurat tapi dalam masa yang sama tampil cantik dan menawan. Sesuai untuk semua golongan. Sama ada golongan muda mudi remaja macam aku, ataupun golongan wanita berkerjaya yang pun macam aku jugak. Kehkeh. Kalau baya Emak Emak nak try pakai pun eh why not? Gemuk kurus semua boleh cuba. Jangan lupa, size yang dia offer adalah dari XS sampai 6XL!



Kepuasan pelanggan memang menjadi motto owner blogshop yang dah banyak memenangi award - award dalam negara. Sebagai warga Johor dan generasi belia, bangga aku dengan pencapaian anak - anak muda zaman sekarang ni. Muda - muda lagi dah kerja keras, dah berjaya. Rajinnya beliau ni saling tak tumpah macam aku. 

Ehem.

Haa untuk yang nak kan testimoni produk KZ Nabihah ni boleh tengok link - link dekat bawah ni. KZ Nabihah Boutique jugak selain beroperasi secara online, ada bukak walk-in butik dekat Bandar Baru Bangi, Selangor.

Jadi kawan - kawan, jom shopping online dengan hati yang gembira di KZ NABIHAH BOUTIQUE. Sekarang ni kalau kata nak cari butik pakaian yang menyediakan pakaian untuk yang plus size, terus aje terjah KZ NABIHAH BOUTIQUE. Dah tak payah nak pening - pening kepala lutut. Hati senang, hidup pun riang.


Oh dan boleh juga follow beliau di Instagram yawww!
Sambil baring-baring makan keropok pun boleh nak cuci mata. Kehkeh. Pemalas betul!
KZNABIHAHBOUTIQUE

So sekarang boleh shopping baju pergi wedding dengan senang hati. Bak duit!

Kehkeh.

Dah. Babai!

image