Wednesday, December 3, 2014

Esgesee: Pemborong Pakaian Wanita

Perempuan (Terutamanya) mengaku sahajalah bahawasanya kita kita semua ni kalau kata nak cari barang apa - apa ajelah even spender sekalipun, mesti nak cari yang selesa, cantik nak mati serta murah gila babi hutan kan kan kan? Mengaku ajelah. Kalau boleh, nak pakai barang yang nampak macam mahal iblis tapi sebenarnya harga dia murah standard pasar malam. Kan?

Sekarang ni lagilah, era hijabista yang mementingkan fashion terkini yang cantik, murah dan menutup aurat selari dengan tuntutan agama kita. Eceh. Cakap macam ustazah pula. Bukan senang nak cari baju lengan panjang yang betul - betul cover badan kita. Itu satu hal, nak cari baju lengan panjang yang loose dan harga dia murah pulak, dah sama susah macam nak cari jodoh. Silap haribulan, boleh flip-table engkau sorang - sorang. 

Tapi adik - adik, kakak - kakak sekalian janganlah bergundah gulana, ni aku nak share satu berita baik untuk penggemar fashion sekalian terutamanya yang nak fefeeling comel nak mati macam wanita - wanita korea yang bukan sahaja flawless nak mati tapi kurus - kurus semuanya. Haala menangislah tepi peti sejuk sengsorang macam gini! 

Pernah dengar Esgesee ? Pemborong pakaian wanita online yang bukan sahaja menyediakan fashion baju - baju terkini dan juga loose top murah nak mati, tetapi juga merupakan butik online yang menjual baju korea online Malaysia paling bergaya di abad ini.Sehala macam jenis fashion baju ada dekat sini. Bukan setakat baju, seluar, skirt apa benda semua ada dekat sini. Engkau orang kalau tengok fashion baju - baju dia dengan harga yang macam gitu, memang boleh nangis sorang - sorang weh!


Esgesee ni pemborong pakaian wanita online yang berani memberi jaminan zero defect untuk setiap item yang dijual. Tak pernah mana - mana butik online pun buat jaminan macam gini. Yakin sungguh! Untuk hijabista yang mencari - cari baju lengan panjang yang cantik dan murah, memang dekat sinilah tempatnya. Cakap ajelah fashion apa engkau nak, semua ada.


Sekarang kan memang tengah glamer mencanak - canak fashion baju loose ala ala perempuan korea yang cute nak mati, so dekat sini dia memang ada sediakan pelbagai pilihan baju dengan padanan warna yang sedap mata memandang dan tak rabak poket nak membayar. Bukan fashion zaman mak mak kita yang tak berapa nak in zaman sekarang ni, semua fashion yang terbaru. Sesuai kalau engkau orang pakai time nak pergi kelas ke, pergi kerja atau saja - saja pakai nak pergi cari jodoh.


Harga yang memang erghh erghh !

Cubalah tengok kalau - kalau ada yang berkenan, aku baru browse through tak sampai berapa minit pun boleh rambang mata tengok baju - baju diorang yang memang cantik gila and fashion terkini, nasib baik sempat beristighfar beberapa kali , dah serupa macam kena sampuk polong. Tapi serious, bila sebut pasal harga Esgese Pemborong Pakaian Wanita Online ni memang engkau orang nak tak nak terpaksa mengaku yang harga yang ditawarkan memang sumpah antara yang termurah dekat Malaysia ni. Serious!

Cakap banyak - banyak pun tak guna, engkau orang silalah tengok sendiri untuk merasai sendiri nikmat beronline shopping yang sangat - sangat awesome dan tidak membuat poket sendiri menderita. Oh kalau ada sebarang kemusykilan boleh roger customer service dia. Khidmat diorang memang terbaik dari ladang !

Dah. Babai!

7 comments :

sheAYANG said...

Perempuan mana yg tak suka melawa tu bukan perempuan namanya kann...

Awak comel. Eh!

Cik Puan Bunga said...

@sheAYANGKan? Lagi lagi barang murah + cantik! Peh! HAHA

hyde dea said...

wah.....manyak nye baju cecantik...
mau beli..mau beli..ok.bai

hyde dea said...

wah.....manyak nye baju cecantik...
mau beli..mau beli..ok.bai

Azwan GP said...

ni bisnes adik kau ke? hehe. Kalau ye aku nak borong jugK

Cik Puan Bunga said...

@hyde deaSila sila! Haha.

Cik Puan Bunga said...

@Azwan GPCeh kau ni pantang betul ya. Kalau berhajat, silakan jual pantun mu dahulu. Haha.